måndag 10 augusti 2009

La..la..la..laminat

Idag kom då äntligen varuprover från Ljungbergs och det var en mycket läcker katalog med massor av prover. Vilka möjlighter det finns, men tyvärr verkar standardmåtten på tunnlaminat ofta vara kring 3000 mm höga och det blir mycket spill. Måste kontakta dem och kolla ifall de kan offerera andra storlekar.
Var även i kontakt med andra leverantörer som har både tunnlaminat och kompaktlaminat som är ett tjockare skivmaterial. Först ut var Lamiroc där jag pratade och fick mycket god hjälp av Ola. Lamiroc säljer både tunnlaminat och system som monteras med olika profiler och lister. Andra företaget jag ringde var Spectra där jag fick bäst hjälp av Mats som rekommenderade deras väggpanelsystem Space eller deras klicksystem Qube
Att väggarna blir någon form av laminat är nog rätt klart, men att sätta tunnlaminat blir troligen rätt komplicerat då det ska limmas mot vägg. Med kompaktlaminat blir monteringen enklare och snabbare då det mest handlar om att skruva upp samt ev lägga silikonfogar. Avvaktar nu olika offertförslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar